Kos til Rhodos færge

Kos Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 5 m.

Der er 13 overfarter Uge på Kos Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kos - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 50 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 6 Afgange Ugentlig 2 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kos Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kos Rhodos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kos Guide

Den græske ø Kos er del af Dodekanserne, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkiet. Øen er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en række byer og landsbyer. Den største by og havn kaldes også Kos, og øens øvrige landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Der er masser at lave her i Kos by. Der er masser af restauranter, barer og klubber i byen, hvilket har gjort øen til et populært feriested.

Der er daglige færgeforbindelser mellem Kos og Piræus, samt færgeforbindelser mellem Kos og resten af Dodekanserne, øerne i det nordøstlige ægæiske hav og Tyrkiet.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.