Evdilos til Syros færge

Evdilos Syros færgeruten forbinder Ikaria med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Evdilos Syros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Evdilos - Syros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Evdilos Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Evdilos Syros ruten er for en bil og 1 passager.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den græske ø Ikaria i det ægæiske hav, og var oprindeligt øens hovedstad. I dag er den en lille charmerende landsby en vigtig havneby og centrum for det nordlige, centrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er præget af smalle gader, gamle palæer og betragtes som en af de mest arkitektonisk traditionelle bosættelser på øen.

Byens havn betjener den nordlige side af øen og er en af to havne, der betjener Ikaria. Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Samos og Piræus.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.