Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Argentina

Argentina er det 8. største land i verden og dækker størstedelen af det sydlige Sydamerika.

Argentina opnåede uafhængighed fra Spanien i 1816, og blev den rigeste sydamerikanske nation i det tidlige 20. århundrede, som tiltrak næsten seks millioner immigranter inden 1914. Gennem disse evigt foranderlige kulturelle skift, har der dog været en stadig lidenskab for tango, gaucho, fodbold og oksekød, som har fortsat med at tiltrække besøgende fra hele verden.

Udover den fascinerende menneskelige geografi, ligger en utrolig varieret fysisk version, som indeholder næsten alle tænkelige landskaber. Det subtropiske nord rækker hele vejen ned til en tempereret central region, som til sidst kulminerer i en polar syd spids, hvilket bringer en stor mangfoldighed af natur-vidundere og slående baggrund. Det bedste inkluderer Andesbjergene til vest, som når det andet højeste punkt på jorden, efter Himalaya; de fantastiske Iguazú-vandfald på grænsen til Brasilien; Andesbjergenes saltsletter og de funklende gletsjere i Patagonien.

Buenos Aires, den henslængte verdens-hovedstad befinder sig på de vestvendte kyster af Rio de la Plata. Det er en multikulturel by, hvor størstedelen af arkitekturen er Europæisk i stil, men latinsk i hjertet, hvilket kulminerer i et dynamisk udvalg af maleriske bygninger.

På trods af den store mangfoldighed i kulinariske oplevelser, er det Buenos Aires’ fremragende grillede steaks der bringer mest til bordet, og disse nydes bedst mens man samtidig nyder en endnu bedre udførelse af en tango, hvilket nok er nationens største bidrag til verden. Tilføj til dette en hip kunst scene samt detaljerede vægmalerier på hvert et hjørne i de traditionelle nabolag, så har du en af de mest fængslende storbyer på kontinentet.

Indenfor den bjergrige nordvestlige region, blev Salta grundlagt i 1582, og her tilbydes et mere stille og roligt liv, med flere fascinerende museer, sammenlignet med den summende hovedstad. Byen har en æstetik, der består af velbevaret koloni arkitektur, mere end de fleste andre byer i Argentina, hvilket gør, at det er blevet en af de byer i landet, der rejses mest rundt i. Det er også et godt centrum for at kunne udforske de gennemgribende bakker i nærheden.

Øst for Argentina er Uruguay, på den modsatte side af Rio de la Plata, over hvilken et stort antal færger har internationale afgange til Buenos Aires. Sejlturen kan vare fra lidt over én time og op til næsten fem timer, alt afhængig af dit valg af færgeselskab og afgangshavn: Colonia del Sacramento eller Uruguays hovedstad, Montevido.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Colonia Express
    • Få pris
  • Buquebus
    • Få pris

Ruter og havne i Argentina