Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sea Dreams

Sea Dreams er et færgeselskab med base i Dodekaneserne i Grækenland. Selskabet tilbyder ruter mellem øerne, samt internationale sejladser til Marmaris i den Tyrkiske Riviera, også kaldet den azurblå kyst.

Sea Dreams rækker så langt tilbage som til 1960, hvor deres skibe sejlede til naboøen Symi. I 1994 introducerede de en fuldt organiseret cruise virksomhed, der inkluderede ruter til Tyrkiet. Firmaet har også et utal af International Safety Management certifikater, som sikrer at kunderne er i de bedste hænder.

Selskabets flagskib er, meget passende, kaldet Symi. Det er et passager skib, der forbinder øerne Symi og Rhodos på daglig basis. Med en total kapacitet på 800 passagerer og 60 køretøjer, kan skibet også prale af fuld air-conditioning, en snack bar, TV områder, og live musik underholdning. King Saron, en moderne og stilfuld katamaran, tager dig til Marmaris. Skibet har et stort udendørs dæk, hvor man kan nyde den gode udsigt, samt en bar, der serverer diverse forfriskninger, hvor der er plads til 510 passagerer.

Brug directferries.dk for at finde Sea Dreams sejlplaner, priser og booke Sea Dreams færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Sea Dreams med alternative færgeselskaber.

Sea Dreams ruter og havne

Tryk her for kort

Om bord Sea Dreams

Alle Sea Dreams ruter