Sea Dreams
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sea Dreams

Sea Dreams er et færgeselskab med base i Dodekaneserne i Grækenland. Selskabet tilbyder ruter mellem øerne, samt internationale sejladser til Marmaris i den Tyrkiske Riviera, også kaldet den azurblå kyst.

Sea Dreams rækker så langt tilbage som til 1960, hvor deres skibe sejlede til naboøen Symi. I 1994 introducerede de en fuldt organiseret cruise virksomhed, der inkluderede ruter til Tyrkiet. Firmaet har også et utal af International Safety Management certifikater, som sikrer at kunderne er i de bedste hænder.

Selskabets flagskib er, meget passende, kaldet Symi. Det er et passager skib, der forbinder øerne Symi og Rhodos på daglig basis. Med en total kapacitet på 800 passagerer og 60 køretøjer, kan skibet også prale af fuld air-conditioning, en snack bar, TV områder, og live musik underholdning. King Saron, en moderne og stilfuld katamaran, tager dig til Marmaris. Skibet har et stort udendørs dæk, hvor man kan nyde den gode udsigt, samt en bar, der serverer diverse forfriskninger, hvor der er plads til 510 passagerer.

Brug directferries.dk for at finde Sea Dreams sejlplaner, priser og booke Sea Dreams færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Sea Dreams med alternative færgeselskaber.

Om bord Sea Dreams

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking