Chalki til Rhodos færge

Chalki Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 m.

Der er 5 overfarter Uge på Chalki Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Chalki - Rhodos færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 5 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Chalki Guide

Den græske ø Halki er beliggende i Dodekaneserne i det Ægæiske Hav, og er den mindste ø i øgruppen. Halki er beliggende omkring 6 km vest af Rhodos og har formået at bevare meget af sin naturlige charme, da øen indtil nu ikke har været et stort turistmål. Med sine afslappende strande og smukke arkitektur, er dette et ideelt sted for dem, der ønsker ro og fred.

Der er en forladt landsby i midten af øen, som overses af en middelalderborg. Landsbyen blev opgivet, da pirater blev konfronteret i det Ægæiske Hav og landsbyens indbyggere begyndte at flytte til området omkring havnen.

Der er færgeforbindelser fra øen til Piræus og resten af Dodekaneserne.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.