Agistri til Égina færge

Agistri Égina færgeruten forbinder De Saroniske Øer med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Saronic Ferries servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 20 m.

Der er 49 overfarter Uge på Agistri Égina ruten mellem De Saroniske Øer og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agistri - Égina færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 4 Afgange Dagligt 10 m
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agistri Égina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agistri Égina ruten er for en bil og 1 passager.

Agistri Guide

Den Saroniske ø Agistri ligger 55 minutter fra Piraæus, hovedhavnen i Athen, og kun 10 minutter fra Aegina ø. Agistri er den største af øerne mellem Aegina og kystlinjen af Epidavros. Den dækker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øer i nærheden; Moni på i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side af øen, der er en form af høje terrasser på Mandraki bugt. På terrasserne kan man se spor af gamle bygninger. Artefakter er blevet fundet på overfladen, som viser beboelse fra den første helladic alder op til hellenistiske. Stenredskaber er også fundet.

Égina Guide

Den græske ø Égina ligger blandt De Saroniske Øer, og da Athen kun er omkring 15 km væk, er øen populær for besøgende fra byen. Øerne har fået sit navn fra en nymfe, ifølge legenden, der var datter af flodguden Asopos, som Zeus forelskede sig i og tog med til øen.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.