Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agistri - Égina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Agistri - Égina færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Agistri til Égina færge

Agistri Égina færgeruten forbinder De Saroniske Øer med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Saronic Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Agistri Égina ruten mellem De Saroniske Øer og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agistri Guide

Den Saroniske ø Agistri ligger 55 minutter fra Piraæus, hovedhavnen i Athen, og kun 10 minutter fra Aegina ø. Agistri er den største af øerne mellem Aegina og kystlinjen af Epidavros. Den dækker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øer i nærheden; Moni på i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side af øen, der er en form af høje terrasser på Mandraki bugt. På terrasserne kan man se spor af gamle bygninger. Artefakter er blevet fundet på overfladen, som viser beboelse fra den første helladic alder op til hellenistiske. Stenredskaber er også fundet.


Égina Guide

Den græske ø Égina ligger blandt De Saroniske Øer, og da Athen kun er omkring 15 km væk, er øen populær for besøgende fra byen. Øerne har fået sit navn fra en nymfe, ifølge legenden, der var datter af flodguden Asopos, som Zeus forelskede sig i og tog med til øen.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.