Kreta

Sådan bookes færger fra Kreta til Athen

Der er 3 færgeruter mellem Kreta og Athen med 30 afgange ugentligt. Minoan Lines leverer 2 ruter, Heraklion til Piræus sejler 7 afgange ugentligt & Chania til Piræus omkring 6 gange ugentligt. Anek Lines leverer 2 ruter, Heraklion til Piræus sejler 1 gang ugentligt & Sitia til Piræus omkring 2 gange ugentligt. Anek Superfast leverer 2 ruter, Heraklion til Piræus sejler 7 afgange ugentligt & Chania til Piræus omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Kreta til Athen for at tjekke informasjon.

Kreta Athen kort

Tryk her for kort

Om Kreta:

Kreta er den største ø i Grækenland og ligger i det sydlige Agæiske Hav, og har smukke havne, strande og bakketop byer.

Ikke alene er det naturlige landskab fyldt med fantastiske baggrunde, den vidunderligt unikke kultur, gastronomi og historie er uundgåelig.

Man vil se paladser, renæssancebygninger og maleriske venetianske ruiner.

Kreta har en række fremragende havne langs nordkysten, og takket være sin beliggenhed i det Ægæiske Hav, er der mange ruter til de andre græsker øer og til Athen. Dette gør Kreta til et glimrende udgangspunkt for at udforske både landets fastland og de mange smukke øer.