Cyclades Fast Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries tilbyder daglige overfarter fra Rafina på Grækenlands sydøstkyst til Kykladeøerne Andros, Paros, Naxos, Mykonos og Tinos i Det Ægæiske Hav og fra Piræus til Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini og Heraklion.

Cyclades Fast Ferries er en af de mest kendte operatører i Grækenland og har konsekvent imødekommet kravene fra et marked i konstant forandring ved at investere i ledere på højt niveau, der regelmæssigt mødes med passagerer for at vurdere, hvordan virksomheden kan forbedres. Til grund for denne tilgang ligger en grundlæggende vision om kvalitetsrejser, pålidelighed og sikkerhed, og ambitionen er at blive det første valg for rejsende fra Rafina og Piræus til Kykladerne og Kreta.

Med fire skibe, nemlig Ro Pax-færgerne Theologos P, Ekaterini P og Fast Ferries Andros samt højhastighedsfærgen Thunder, transporterer Cyclades Fast Ferries' flåde dig altid konsekvent, sikkert og pålideligt fra Rafina til Andros på under to timer, fra Mykonos til Tinos på kun en halv time og mange flere steder hen med en betagende udsigt over det glitrende Ægæiske Hav.

Brug directferries.co.uk til at finde Cyclades Fast Ferries fartplaner, priser og til at booke Cyclades Fast Ferries færgebilletter. Leder du efter de laveste priser til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Cyclades Fast Ferries med alternative færgeselskaber.

Brug directferries.dk for at finde Cyclades Fast Ferries sejlplaner, priser og booke Cyclades Fast Ferries færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Cyclades Fast Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Cyclades Fast Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Cyclades Fast Ferries kundeanmeldelser

 • "God men kold tur "

  Turen var billig og meget lang. Jeg rejste cirka 5,5 timer, udenfor er det næsten storm, indenfor er der virkelig skruet op for aircon. De kunne også godt arbejde lidt med deres mad, som er meget sparsomt til sådan en lang rejse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super sejlads"

  ukompliceret og behagelig tur

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Rolig færge trods blæst Forsinket ankomst, muligvis pga blæst

  Læs mere Læs mindre
 • "Til tiden og hjælpsom"

  Meget punktlig og meget hjælpsom.

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking