Sifnos til Ios færge

Sifnos Ios færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 4 gange Uge, SeaJets 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 18 overfarter Uge på Sifnos Ios overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sifnos - Ios færgeselskaber

 • Zante Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 3 t 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Sifnos Ios Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sifnos Ios ruten er for en bil og 1 passager.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos er en af Kykladerne, og ligger mellem øen Serifos og øen Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen Piræus på det græske fastland. Øens hovedstad er Apollonia, også kaldet Hora, og blev bygget over 3 bakker på midten af øen i form af et amfiteater. Byen har hvidkalkede huse i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øens Folkeminde Museum ligger i Apollonia på Hiroon Torv, der betyder Heltenes Torv.

En af de mest populære attraktioner på øen er den middelalderlige borg placeret omkring 3,5 km fra Apollonia. Den blev bygget på toppen af øens gamle hovedstad og har stadig de oprindelige karakteristisker af en venetiansk fæstning. Den blev bygget omkring 1635.

Øens havn ligger i byen Kamares og om sommeren er der færgeforbindelser til Piræus og andre Kykladiske øer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav mellem øerne Santorini og Naxos. Øen har et populært natteliv, dejlige strande og en række historiske monumenter, som er populære blandt besøgende. Øen har været populær med turister i hele verden i mange år, og er afgjort en af de mest populære af de kykladiske øer. Chora er en typisk græsk landsby på øen med traditionelle hvidkalkede bygninger, snoede gader og farverige blomster. Men om natten kommer den søvning landsby til live med mange steder at socialisere.
Der er mange strande på øen med blødt hvidt sand, som bare venter på at blive udforsket. Øens mest populær strand er nok Mylopotas, hvor man også finder barer og restauranter. Hvis man ønsker en mere afsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani strande et godt valg.