Serifos
Kythnos
Færger til Kykladerne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Serifos til Kythnos færge

Serifos Kythnos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 1 gange Uge, Aegean Sea Lines 1 gange Uge & Magic Sea Ferries servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 7 overfarter Uge på Serifos Kythnos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Serifos til Kythnos?

Færgeoverfarten fra Serifos til Kythnos tager ca. 1h 16m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Serifos og Kythnos?

Der er 3 populære færgeoperatører for Serifos til Kythnos. Disse er
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines
  • Magic Sea Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Serifos til Kythnos?

Book færger fra Serifos til Kythnos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Serifos til Kythnos?

Afstanden mellem Serifos og Kythnos er ca. 15 sømil.

Serifos Guide

Den græske ø Serifos ligger i Kykladerne i Det Ægæiske Hav syd for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Græsk mytologi siger, at øen er hvor Danae og hendes spæde søn, Perseus blev skyllet i land efter hendes far, Acrisius satte dem i havet i en trækiste.

Øens havn ligger i byen Lavadi, og er hovedcenteret for turisme på øen. Der er mange restauranter, cafeer, barer og klubber i byen og er, hvor de fleste hoteller ligger. Byens strand er lang og sandet og har krystalklart vand. Om sommeren kan mange sejlbåde og yatcher findes forankret i det rolige vand i denne naturligt beskyttet bugt.

Om sommeren er der færgeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øer, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Kythnos Guide

Kythnos er en græsk ø, der ligger meget tæt på Attika og er en del af Kykladerne. Øen, som sommetider kaldes Thermia på grund af dens termiske kilder, er en af de mindre besøgte øer i Kykladerne, men er populær blandt turister på grund af sine varme kilder. Der er et moderne spa beliggende i Loutra, med to varme kilder i området.
Øens havn ligger i Merihas og øens hovedstad hedder Hora og begge ligger på den nordlige del af øen. På den sydlige del af øen, er det kun områderne ved bugten af Ayios Dimitrios og Panayia Canála, som er beboet.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus og Lavrio. Overfarten til Piræus tager ca. 3 timer med konventionel færge, og ca. 1 time med hurtigfærge. Overfarten til Lavrio tager ca. 2 timer. Kythnos er også forbundet med øerne Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.


Serifos til Kythnos Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/07/2024 og 28.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Magic Sea Ferries 14:50 16:00 1 time 10 minutter Sol
Magic Sea Ferries 15:35 16:45 1 time 10 minutter Tirsdag
Magic Sea Ferries 16:05 17:15 1 time 10 minutter Torsdag
Magic Sea Ferries 16:15 17:25 1 time 10 minutter Fri
Magic Sea Ferries 16:20 17:25 1 time 5 minutter Onsdag
Zante Ferries 16:35 17:55 1 time 20 minutter Fri
Magic Sea Ferries 16:55 18:00 1 time 5 minutter Mon, Lør
Aegean Sea Lines 17:30 18:55 1 time 25 minutter Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking