Serifos til Kythnos færge

Serifos Kythnos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 35 m.

Der er 10 overfarter Uge på Serifos Kythnos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Serifos - Kythnos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Serifos Kythnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Serifos Kythnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Serifos Guide

Den græske ø Serifos ligger i Kykladerne i Det Ægæiske Hav syd for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Græsk mytologi siger, at øen er hvor Danae og hendes spæde søn, Perseus blev skyllet i land efter hendes far, Acrisius satte dem i havet i en trækiste.

Øens havn ligger i byen Lavadi, og er hovedcenteret for turisme på øen. Der er mange restauranter, cafeer, barer og klubber i byen og er, hvor de fleste hoteller ligger. Byens strand er lang og sandet og har krystalklart vand. Om sommeren kan mange sejlbåde og yatcher findes forankret i det rolige vand i denne naturligt beskyttet bugt.

Om sommeren er der færgeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øer, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Kythnos Guide

Kythnos er en græsk ø, der ligger meget tæt på Attika og er en del af Kykladerne. Øen, som sommetider kaldes Thermia på grund af dens termiske kilder, er en af de mindre besøgte øer i Kykladerne, men er populær blandt turister på grund af sine varme kilder. Der er et moderne spa beliggende i Loutra, med to varme kilder i området.
Øens havn ligger i Merihas og øens hovedstad hedder Hora og begge ligger på den nordlige del af øen. På den sydlige del af øen, er det kun områderne ved bugten af Ayios Dimitrios og Panayia Canála, som er beboet.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus og Lavrio. Overfarten til Piræus tager ca. 3 timer med konventionel færge, og ca. 1 time med hurtigfærge. Overfarten til Lavrio tager ca. 2 timer. Kythnos er også forbundet med øerne Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.