Frederikshavn til Gøteborg færge

Frederikshavn Gøteborg færgeruten forbinder Danmark med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Frederikshavn Gøteborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Frederikshavn - Gøteborg færgeselskaber

 • Stena Line
  • 7 Afgange Dagligt 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Frederikshavn Gøteborg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Frederikshavn Gøteborg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Frederikshavn Gøteborg færge anmeldelser

 • "Næste gang vil vi køre"

  Den sene færge fra Frederikshavn til Gøteborg var ikke en succes. Der var ingen steder at sidde indenfor og alle restauranterne var fulde. Med to børn (6 og 9 år) var det lange 3½ timer. Næste gang vil vi køre via København for at undgå denne tur.

  'Petri' rejste på Frederikshavn Gøteborg ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Gøteborg tur"

  Én dejlig tur Frederikshavn-Gøteborg og retur med Stena Line's skønne færger : Danica & Jutlandica. ALT var perfekt på sejlturen 🤗⛴. Dét gør vi gerne igen !!

  'Anonym' rejste på Frederikshavn Gøteborg ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  God transport

  'Jannine' rejste på Frederikshavn Gøteborg ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Superb oplevelse "

  Nemt at bestille og søde mennesker på færgen

  'Anonym' rejste på Frederikshavn Gøteborg ruten med Stena Line på Stena Jutlandica

  Læs mere Læs mindre

Frederikshavn Guide

Den danske by Frederikshavn ligger på Jyllands nordøstlige kyst. Byens havn er et betydeligt transportpunkt for byen og det omkringliggende område, med regelmæssige færgeforbindelser til Sverige og Norge. Byen er også kendt for sit fiskeri.

Der er nok at se og lave i Frederikshavn for besøgende. Palmestranden er en populær attraktion, sammen med Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Frederikshavn Værft Historiske Samfund, Tordenskiold Festival og Light Festival.

Sejltiden til Norge er mellem 9 og 12 timer, og til Sverige mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter. Der er også færger til Læse, en ø midt i Kattegat (sejltid ca. 90 minutter), og til det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.

Gøteborg Guide

Gøteborg er Sveriges næststørste by og ligger på landets vestkyst. Den har en fantastisk skærgård, der kun er 30 minutter fra byens centrum med sporvogn. Byen er vært til en række festivaler og koncerter om sommeren, såsom Way Out West Festival, Metal Down og Summerburst Electronic Dance Festival. Til dem der foretrækker mindre spillesteder, er der et væld af bars og klubber i byen, med mange begivenheder og DJ'er.

Gøteborgs øer udgør en af de smukkeste skærgårde i Europa og består af omkring 10.000 granit holme.

Shipping og handel har altid spillet en vigtig rolle i Gøteborgs økonomi. Byens havn er den største havn i Skandinavien, og der er daglige færgeforbindelser til Frederikshavn i Danmark og Kiel i Tyskland.