Brindisi til Korfu færge

Brindisi Korfu færgeruten forbinder Italien med De Ioniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens European Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t 30 m.

Der er 7 overfarter Uge på Brindisi Korfu ruten mellem Italien og De Ioniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Brindisi - Korfu færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
    • Få pris
  • European Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Brindisi Korfu Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Brindisi Korfu ruten er for en bil og 2 passagerer.

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu ligger ud for det græske fastland og er, dels på grund af sit dejlige middelhavsklima og strande, et populært turistmål. Sammenlignet med nogle af sine nabo øer, er Korfu en meget grøn ø og er karakteriseret af varme og tørre somre og vintre, der har tendens til at være våde, hvilket hjælper øens vegetation, der omfatter over 2 millioner oliventræer.
Den gamle by i Korfu er vidunderligt bevaret og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populær blandt turister er byens paladser, fæstninger og venetianske offentlige bygninger, der ligger side om side med mere beskedne bygninger langs smalle brostensbelagte gader og små afsides pladser.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til destinationer på det græske fastland og til andre nærliggende græske øer.