Patmos til Fournoi færge

Patmos Fournoi færgeruten forbinder Dodekaneserne med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 3 overfarter Uge på Patmos Fournoi ruten mellem Dodekaneserne og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos - Fournoi færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.

Fournoi Guide

Fournoi er en græsk ø, der ligger i det nordlige Ægæiske Hav mellem øerne Ikaria, Samos og Patmos. Øens lange historie fremgår af de mange gamle fund, der er spredt rundt på øen. Øens mange skjulte strande og små bugter var et tilflugtssted for pirater i middelalderen, da deres skibe nemt kunne skjules.
Øens hovedlandsby er Campos, og her finder man en række taverner, konditorier, butikker og bagerier.