Sifnos til Piræus færge

Sifnos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 13 gange Uge, Zante Ferries 11 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 38 overfarter Uge på Sifnos Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sifnos - Piræus færgeselskaber

 • Aegean Speed Lines
  • 13 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 11 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Sifnos Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sifnos Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos er en af Kykladerne, og ligger mellem øen Serifos og øen Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen Piræus på det græske fastland. Øens hovedstad er Apollonia, også kaldet Hora, og blev bygget over 3 bakker på midten af øen i form af et amfiteater. Byen har hvidkalkede huse i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øens Folkeminde Museum ligger i Apollonia på Hiroon Torv, der betyder Heltenes Torv.

En af de mest populære attraktioner på øen er den middelalderlige borg placeret omkring 3,5 km fra Apollonia. Den blev bygget på toppen af øens gamle hovedstad og har stadig de oprindelige karakteristisker af en venetiansk fæstning. Den blev bygget omkring 1635.

Øens havn ligger i byen Kamares og om sommeren er der færgeforbindelser til Piræus og andre Kykladiske øer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.