Anes Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Anes Ferries

ANES Ferries er et græsk færgeselskab, der tilbyder forbindelser fra havnene Volos, Piræus, Mantoudi og Glyfa på fastlandet til de populære ferieøer Sporaderne og de Saroniske Øer.

Selskabet blev etableret i 1979 for at forbinde øen Symi med resten af landet, da der var en stigende bekymring om at de lokale ville forlade øen. Altså blev ANES, hvis fulde navn er Anonym Ferry Company of Symi, indført for at øge turist trafik og støtte den lokale fragt forretning.

I dag består flåden af de renoverede fartøjer Proteus og Agios Nektarios, som tilbyder en luksuriøs og behagelig rejse til de Saroniske Øer og Sporaderne. Begge er store krydstogtskibe, som kan bære over 400 passagerer og 100 køretøjer, og om bord, vil man finde et stort udvalg af faciliteter.

På grund af deres nærhed til Athen, er De Saroniske Øer populære blandt grækere. Sporaderne ligger længere nordpå, og tilbyder nogle af de fineste dykkersteder i Grækenland.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Anes Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Anes Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Anes Ferries kundeanmeldelser

  • "Skiathos skopelos "

    Tingene fungerede bare 😊

    Læs mere Læs mindre
  • "God og effektiv service"

    Vi har brugt Direct Ferries flere gange og er ikke blevet skuffet. Færgerne har altid været til tiden. Vi vil ikke have nogle problemer med at bruge denne service igen i fremtiden.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking