Piræus til Patmos færge

Piræus Patmos færgeruten forbinder Athen med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 30 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t 50 m.

Der er 7 overfarter Uge på Piræus Patmos ruten mellem Athen og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 7 t 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.