Heraklion til Milos færge

Heraklion Milos færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer mens Anek Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 11 t 5 m.

Der er 2 overfarter Uge på Heraklion Milos ruten mellem Kreta og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Heraklion - Milos færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 5 t
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 11 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Heraklion Milos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Heraklion Milos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.

Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.