Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos (Myrina) - Athen (Lavrio) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Athen side

Limnos (Myrina) - Athen (Lavrio) færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 9 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 9 hr 15 min
    • Get price

Limnos til Lavrio færge

Limnos Lavrio færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer mens SeaJets servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 timer 15 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Limnos Lavrio ruten mellem De Ægæiske Øer og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.


Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blandt rejsende, da byen ikke nævnes ret meget i rejsebøger om Grækenland. Dette er overraskende, især taget i betragtning af at byen er hjemstedet for det ældste og største antikke amfiteater i landet og til et kæmpe hul, der er interessant for dem, der nyder uforklarlige fænomener. I oldtiden var byen kendt for sin minedrift og industri. Der er også sølvminer i byen, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid.
Selv om byens havn er mindre vigtig end Piræus havn, spiller den stadig en vigtig rolle i udviklingen af regionen. Havnen velkommer passagerfærger, kommercielle færger, fiskerbåde og lystbåde, og er den perfekte afgangshavn for færger til Kykladerne og øer i det østlige Ægæiske Hav.