COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Paros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Naxos - Paros færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 35 min
  • Get price

Naxos Paros færge anmeldelser

 • "God service"

  Vi tog for nylig en tre ugers ferie mellem de græske øer, som vi bookede via Direct Ferries. De var strålende, meget effektive og var virkelig tilfredse med servicen.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og effektiv"

  Fremragende service - ren og rummelig.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre

Naxos til Paros færge

Naxos Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 gange dag, SeaJets 4 gange dag, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 10 overfarter dag på Naxos Paros overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Den lille ø Palatia, der strækker sig ud fra Naxos fastland, er byens emblem. På øen finder du Portara, som er et monument der er formet som en dør, der står alene, uden vægge omkring den. Et besøg til Portara er anbefalet, især efter at have taget en svømmetur i de skønne vande, samtidig med at solen er begyndt at synke.

Naxøs er kendt for sin mad og avling af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produkter og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus i Athen, og de andre øer i Kykladerne.


Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.