Durres til Ancona færge

Durres Ancona færgeruten forbinder Albanien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Adria Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Durres Ancona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Durres - Ancona færgeselskaber

  • Adria Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 16 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Durres Ancona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Durres Ancona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kyst, omkring 33 km vest af hovedstaden, Tirana. Det er Albaniens næststørste by, landets hovedhavn og en af de ældste byer. Durres ligger på kysten af et af de smalleste punkter i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraktioner i byen inkluderer dens hovedbibliotek, dens kulturelle center med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøgende, der nyder en smule historie, er der en række museer i byen, inklusiv Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres katedralen og det største amfiteater på Balkan, som ligger tæt på havnen.

Der er færgeforbindelser fra Durres til bl.a. Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.

Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.