Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Procida - Pozzuoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Procida - Pozzuoli færgeselskaber

  • 30 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 25 min
  • Get price

Procida til Pozzuoli færge

Procida Pozzuoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Medmar sejler op til 30 gange Uge, Caremar 3 gange dag & Caremar (Hydrofoil) servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 58 overfarter Uge på Procida Pozzuoli overfarten mellem Napoli-bugten og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.


Pozzuoli Guide

Den italienske by Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og blev grundlagt af en gruppe landflygtige fra den græske ø Samos og var oprindeligt navngivet Dicearchia. Byen ligger mellem Posilipo og Misenum og er i dag et vigtigt center for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske position, dens historiske tradition som en kurby og tilstedeværelsen af antikke romerske monumenter, gør Pozzuoli til et vigtigt og populært turist- og kommercielt centrum. En af de mest populære attraktioner i byen er Macellum of Pozzuoli, som var en markedet bygning af romersk koloni af Pozzuoli.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.