COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra - Stromboli er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ginostra - Stromboli færgeselskaber

    • 4 Afgange Ugentlig 25 m
    • Få pris
    • 20 Afgange Ugentlig 10 m
    • Få pris

Ginostra til Stromboli færge

Ginostra Stromboli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Siremar sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Liberty Lines Fast Ferries servicen sejler op til 20 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 24 overfarter Uge på Ginostra Stromboli ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stromboli Guide

Den italienske ø Stromboli ligger ud for Sicilien i det Tyrrhenske Hav og er en af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Besøgende til øen kan vandre de smukke gader i dens største landsby og nyde den smukke udsigt eller nyde en sejltur til Sciara del Fuoco, som er en dyb sort lava ar ned på siden af vulkanen og er et godt sted at se Strombolis eksplosioner, især efter mørkets frembrud. Hvis man føler sig lidt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se udbrud på tæt hold.

Nogle færger fra Sicilien og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan rejsende skifte på Lipari til en forbindende færge.