Ginostra til Stromboli færge

Ginostra Stromboli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ginostra Stromboli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ginostra - Stromboli færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Afgange Dagligt 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ginostra Stromboli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ginostra Stromboli ruten er for en bil og 1 passager.

Stromboli Guide

Den italienske ø Stromboli ligger ud for Sicilien i det Tyrrhenske Hav og er en af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Besøgende til øen kan vandre de smukke gader i dens største landsby og nyde den smukke udsigt eller nyde en sejltur til Sciara del Fuoco, som er en dyb sort lava ar ned på siden af vulkanen og er et godt sted at se Strombolis eksplosioner, især efter mørkets frembrud. Hvis man føler sig lidt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se udbrud på tæt hold.

Nogle færger fra Sicilien og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan rejsende skifte på Lipari til en forbindende færge.