Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sicilien

Sicilien, en Italiensk ø, er den største i Middelhavet, og befinder sig nedenfor snuden på landets støvle, og er en del af landets 20 regioner.

Som et vejkryds for Middelhavets kulturer, har Sicilien længe fascineret besøgende med deres rige kultur og bugnende forhistoriske bygninger. En betydelig del af den europæiske historie har fokuseret på Sicilien, hvilket er kulmineret i et utal af attraktioner, som vi beundrer den dag i dag. Syv Doriske græske templer, smukke Byzantinske mosaikker, arabiske kupler og hvælvinger i Palermo og forfaldne normanniske slotte spredt over hele øen. Faktisk kan man, når man går på Sicilien, få følelsen af, at befinde sig i et frilandsmuseum. Det er dog vigtigt at huske på, at Siciliens temperaturer stiger meget henover sommeren, så derfor er det bedst at besøge øen i enten starten eller slutningen af sæsonen.

Med et landskab, der er lige så varieret som dets kultur, kan Sicilien tilfredsstille både historikere og naturelskere. Tårnende over øen er Mount Etna, den højeste aktive vulkan i Europa, inde i byen Catania, som tilbyder skiløb om vinteren og fantastiske vandreture om sommeren. Mere idylliske baggrunde kan findes langs kystlinjen i form af uberørte strande, fralandsholme med krystalagtige vande, og billedskønne bugte, hvoraf den mest påfaldende er Golfo di Castellamere. Saltsøerne i Trapani er også et fantastisk syn, sammen med verdens største astronomiske ur i Museum of Messina.

Som en selvstændig region under Italien, ser indbyggerne sig selv som stolte folk, de snakker på Siciliansk og serverer et eksotisk køkken, hvor de udnytter et par fundamentale, ø-voksende ingredienser med et stænk af spanske og arabiske islæt. En typisk lokal indkøbsliste vil inkludere citrusfrugter, skaldyr, pistacienødder og mandler, mens de mest populære retter med fisk og skaldyr normalt indeholder tun og sværdfisk. Desuden stammer Italiens bedste dessert-magere normalt fra Sicilien og deres mest velkendte eksport, cannoli, er elsket over hele verden.

At sejle til Sicilien med færge er et populært valg for de fleste besøgende, grundet dets nærhed til mange middelhavsdestinationer, og et stort udvalg af havne omkring hele kysten, som gør at du let kan besøge alle de større byer. Størstedelen af ruterne er fra byer på vestkysten af Italien og omringer mange øgrupper og holme, mens regelmæssige internationale afgange også er tilgængelige fra Nordafrika og Malta.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris
 • Caronte & Tourist
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Sicilien