Salerno til Sorrento færge

Salerno Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Salerno Sorrento færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Salerno - Sorrento færgeselskaber

  • NLG
    • 6 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.