Korfu til Bari færge

Korfu Bari færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ventouris Ferries sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 11 overfarter Uge på Korfu Bari ruten mellem De Ioniske Øer og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Korfu - Bari færgeselskaber

  • Ventouris Ferries
    • 8 Afgange Ugentlig 10 t
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 3 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Korfu Bari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Korfu Bari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu er den næststørste af de Ioniske Øer. Øens største by er også kaldet Korfu, og er hjemstedet for det Ioniske universitet. Øen er populær blandt turister, som kommer hertil for at nyde de gode strande og det milde middelhavsklima. Korfu er en overraskende grøn ø, især sammenlignet med andre græske øer. Varme somre kombineret med regnskyl om vinteren, skaber en frodig vegetation, som er domineret af over 2 millioner oliventræer.

Korfu by er Venedig og Napoli, med et stejf af Frankrig og mere end et stejf af England. En labyrint af smalle gader i byen er domineret af fæstningen fra det 16. århundrede, som er værd at udforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sandsynligvis finde et gammelt kapel eller palæ, eller måske en hemmelig have. I de smalle gader af Liston, finder man små butikker, der sælger alt, hvad man kan forestille sig.

Øens havn tilbyder færgeforbindelser til en række destinationer, med størstedelen til det græske fastland.

Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.