COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Positano er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Napoli - Positano færgeselskaber

    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Napoli til Positano færge

Napoli Positano færgeruten forbinder Italien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Positano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.