Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Giglio - Porto Santo Stefano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Giglio Ø til Italien side

Giglio - Porto Santo Stefano færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Giglio til Porto Santo Stefano færge

Giglio Porto Santo Stefano færgeruten forbinder Giglio Ø med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Giglio Porto Santo Stefano færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Santo Stefano Guide

Den italienske by Porto Santo Stefano er den største by på Monte Argentario og ligger ved bredden af en smuk bugt, komplet med en travl havn og smart marina, hvor man ofte kan se luksuriøse lystbåde. Byen er kendt for sin fremragende fisk og skaldyr og gastronomi i almindelighed og tiltrækker mange italienere fra Rom og Norditalien. Landskabet, der omgiver byen er oversået med fæstninger og tårne bygget af de spanske for at holde øje med deres mange fjender.

Byen kan føre sin historie tilbage til det 15. århundrede, da den blev grundlagt af liguriske landmænd og fiskere. I den sidste del af det 16. århundrede voksede byen hurtigt og blev et af de vigtigste centre for den spanske flåde i Italien i begyndelsen af det 17. århundrede.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Giglio.