De Ioniske Øer

Sådan bookes færger fra De Ioniske Øer til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra De Ioniske Øer til Italien. Færger forbinder pt. 1 havn i De Ioniske Øer med 4 havne i Italien.

Der er 15 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Grimaldi Lines, Minoan Lines, Ventouris Ferries & Anek Superfast. Den kortest overfart tager omkring 6 timer 30 minutter (Korfu til Brindisi).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ioniske Øer og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ioniske Øer Italien kort

Tryk her for kort

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer består af syv græske øer, Zakynthos, Ithaca, Korfu, Kefallonia, Lefkada, Paxi og Kythira.

Hver ø har en særskilt karakter, og de er en fantastisk destination for alle rejsende. Nogle har fantastisk parisisk stil arkitektur og blomstrende mad scener, mens andre har nogle af landets fineste strande og højeste bjerge.

De Ioniske Øer tilbyder fremragende dykning og snorkling muligheder, med masser af farverige fisk og havskildpadder. Der er også fremragende museer og imponerende paladser, hvor man kan lære alt om øernes fascinerende kulturhistorie.

Der er ingen mangel på færger, og der er mange til både nationale og internationale destinationer.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.