COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Ancona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Om bord på færgerne

Split - Ancona færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 9 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 9 hr
  • Get price

Split Ancona færge anmeldelser

 • "Det var en oplevelse"

  Det er et ældre skib, og det kan man tydeligt se i de offentlige rum og akkommodationen. Men den var ren og behagelig. Det største problem er, at der er ingen som virker til at have spurgt kunderne, hvad de ønsker fra denne, ellers praktiske, overfart mellem Italien og Kroatien. Og det er dyrt – vi var to gående personer, og vi betalte det samme, som vi gjorde til DFDS på Amsterdam – Newcastle ruten på et moderne og veludstyrede skib. Jeg ville bruge igen, men ville nok prøve Jadrolinja, bare for nysgerrighedens skyld.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "For dyrt"

  Det var væmmeligt at opdage om morgenen, at mit lagn var støvede og beskidt. Jeg spiste ikke i restauranten, men drak et glas vin med nogle andre passagerer, og de opkrævede et absurd beløb. Det udvendige dæk var beskidt og plettede mit tøj. Efter at have betalt omkring £100, var jeg chokeret over den lille og beskidte kabine og de grundlæggende faciliteter. Jeg vil ikke rejse med SNAV igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Ingen title"

  Det var godt. Rigtig godt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Viden er nøglen"

  Overfarten var god, og kabine var rigtig dejlig. Pålæsning af køretøjer er i sidste øjeblik, men temmelig ligetil. Vær ikke første motorcykel på, for at komme først af, som vi fik af vide. Bare kom om bord og slap af i salonen, vær sikker på at besøge receptionen på dæk 7 for at hente nøglen til din kabine, da der er ingen ansatte til at rådgive passagerer.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Split til Ancona færge

Split Ancona færgeruten forbinder Kroatien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Jadrolinija servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 timer.

Der er 6 overfarter Uge på Split Ancona ruten mellem Kroatien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Split Guide

Split er Kroatiens næststørste by og ligger i Dalmatien regionen på den østlige bred af Adriaterhavet. Byen er et vigtig punkt for transport, med mange forbindelser til øerne i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre sin historie tilbage til det 4. århundrede f.kr, da det var en græske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange seværdigheder. Beliggende i byen er mange barer, restauranter, cafeer og butikker, som tager højde for alle turisters behov. Bag byen ligger bjerge, som giver Split en flot kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vand i Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.