Split til Ancona færge

Split Ancona færgeruten forbinder Kroatien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Jadrolinija servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 9 overfarter Uge på Split Ancona ruten mellem Kroatien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Split - Ancona færgeselskaber

 • SNAV
  • 5 Afgange Ugentlig 9 t 30 m
  • Få pris
 • Jadrolinija
  • 4 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Split Ancona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Split Ancona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Split Ancona færge anmeldelser

 • "Split til Ancona"

  Dyr, selv for en budget overfart. Toiletter nær kabine var låst, og personalet ville ikke låse dem op.

  'Phili' rejste på Split Ancona ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre
 • "Flyv i stedet"

  Check-in var nemt, skibet var til tiden, rejsen var rolig. Bortset fra det, ville vi ønske, at vi havde fløjet i stedet for. Vores ’kabine’ var i bunden af skibet, og var en 4 personers kabine, der ikke engang havde nok plads til 2! Jeg tror, at en fængselescelle ville have været bedre. Varmen var uholdelig. Kæmpede for at få døren op og måtte få hjælp. Kunne ikke låse døren efterfølgende. Nærliggende toiletter blev alle låst, så der var kun et enden af gangen. Tog den forkerte trappe på et tidspunkt, skiltet ’Muster point’, døren var låst og det bragte minder om Titanic filmen, med låste gange/døre. I bør vide, at dette er ulovligt! Da vi snakkede med herren i receptionen om kabinen osv., trak han bare på skuldrene og tilbød os en alternative kabine – mod et tillæg på €70! Jeg smed nøglerne på hans skrank, og fortalte ham, at vi ville få en bedre nattesøvn i et af sæderne om bord. Absolut intet svar. Jeg begyndte at rejse på skibe i 1971, og dette daterer uden tvivl tilbage til den periode, hele skibet lugtede af brændstof. Mit råd er at flyve eller finde et andet alternativ. Catering er patetisk, der er ikke et ret stort udvalg af mad, og det som var, var rigtig dyrt, det var kaffe, te, sodavand, øl m.m. også.

  'John' rejste på Split Ancona ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre
 • "Lidt af en nedtur"

  Det var ligesom at køre gennem en mørk hule. Gardiner var trukket for vinduerne hele tiden, og færgens indretning var tydeligvis ikke blevet opgraderet fra 70erne. De billige kabiner har fælles toiletter og der er næsten ingen luft i dem. Dette ville have været rart at vide på forhånd. De virker til at holde det hemmeligt, for at få folk til at betale de ekstra €70 for opgraderingen. Det var en dejlig nok rejse, men det kunne have været så meget bedre uden for meget ekstra indsats fra dem.

  'MattOhare' rejste på Split Ancona ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre
 • "Viden er nøglen"

  Overfarten var god, og kabine var rigtig dejlig. Pålæsning af køretøjer er i sidste øjeblik, men temmelig ligetil. Vær ikke første motorcykel på, for at komme først af, som vi fik af vide. Bare kom om bord og slap af i salonen, vær sikker på at besøge receptionen på dæk 7 for at hente nøglen til din kabine, da der er ingen ansatte til at rådgive passagerer.

  'Paul' rejste på Split Ancona ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre

Split Guide

Split er Kroatiens næststørste by og ligger i Dalmatien regionen på den østlige bred af Adriaterhavet. Byen er et vigtig punkt for transport, med mange forbindelser til øerne i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre sin historie tilbage til det 4. århundrede f.kr, da det var en græske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange seværdigheder. Beliggende i byen er mange barer, restauranter, cafeer og butikker, som tager højde for alle turisters behov. Bag byen ligger bjerge, som giver Split en flot kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vand i Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.

Ancona Guide

Den italienske havneby Ancona ligger i Le Marche regionen i central Italien og er blevet en populær turistdestination i de seneste år. Byen er populær på grund af sin naturlige skønhed og dejlige gastronomi, og der er mange ting for besøgende at se og lave. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Rom, den italienske hovedstad. Byens naturlige forsvar, som ligger mellem skråningerne af Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god placering for de oprindelige bosættere fra Syracuse at forsvare. Græske købmænd etablerede en Purpur fabrik i byen og deres indflydelse på området er udbredt. Under romertiden havde byen sin egen mønt, og græsk blev talt i hele området.

Ancona er en meget vigtig havn og er godt forbundet til andre steder. Den bedste og nemmeste måde at nå Ancona på, er med færge. Der er færgeforbindelser til destinationer, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.