Napoli-bugten

Sådan bookes færger fra Napoli-bugten til Italien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Napoli-bugten til Italien. Der er 8 færgeselskaber med samlet 22 færgeruter som forbinder Ischia til Napoli, Casamicciola til Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Ischia til Napoli, Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi, Procida til Pozzuoli, Napoli, Casamicciola & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri til Napoli, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Procida til Pozzuoli, Napoli, Casamicciola & Ischia, Casamicciola til Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri til Napoli, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia & Ischia til Napoli, Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi.

Den hurtigste rute mellem Napoli-bugten og Italien er Procida til Casamicciola med en sejltid på ca. 10 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Napoli-bugten Italien kort

Tryk her for kort

Om Napoli-bugten:

Napoli-bugten ligger på den sydvestlige kyst af Italien, med byen Napoli mod nord og det Tyrrhenske Hav mod vest.

Napoli-bugten er hjemsted for nogle af verdens mest fortryllende og smukke øer, inklusiv Capri, Ischia og Procida, samt mange maleriske byer med smukke udsigter over kysten.

Man kan fordybe sig selv i regionens historie med et besøg på Mount Vesuvius og de romerske ruiner Pompeji og Herculaneum, eller tilbringe ens dag med at nyde det berømte napolitanske køkken.

Der er et stort udvalg af færgeruter fra Napoli-bugtens øer til mange byer på fastlandets kyst, som drives af en række fremragende færgeselskaber. Der er også hyppige overfarter til Pontine øerne mod vest.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.