COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piombino - Pianosa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Pianosa Ø side

Piombino - Pianosa færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 50 min
    • Get price

Piombino til Pianosa færge

Piombino Pianosa færgeruten forbinder Italien med Pianosa Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piombino Pianosa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.


Pianosa Guide

Den italienske ø Pianosa er den femte største ø i det toscanske øhav og har en kyststrækning på 18 kilometer. Øen ligger omkring 13 km sydvest for øen Elba, som blev gjort berømt af Napoleon. Øens navn stammer fra dens geografi, da det henviser til dens flade sletter, som kun er 29 meter over havets overflade på det højeste punkt.

Øen er del af Parco Nazionale dell'Arcipelago Toscana ( National Park i det toscanske øhav), og som følge heraf, er den beskyttet mod indblanding udenfra. Fordi øens dyreliv er så vigtigt, skal man have en special tilladelse for at kunne besøge den, som er udstedt af nationalparken.