COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trapani - Pantelleria er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Pantelleria side

Trapani - Pantelleria færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 2 hr 10 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 7 hr 30 min
    • Get price

Trapani til Pantelleria færge

Trapani Pantelleria færgeruten forbinder Sicilien med Pantelleria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Siremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 30 minutter.

Der er 13 overfarter Uge på Trapani Pantelleria ruten mellem Sicilien og Pantelleria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.


Pantelleria Guide

Den italienske ø Pantelleria ligger syd for Sicilien og er tættere på Afrikas kyst end Europas. Øen er også kendt som ”Middelhavets sorte perle”, på grund af sin vulkanske oprindelse og dens navn er fra det arabiske ”Bint-al-Rion”, som betyder ”Datter af vinden”. Øen er den største af de sicilianske øer og var en vigtig placering for den arabiske invasion af Sicilien i det 8 århundrede. Pantelleria har klippekyster, som er omkring 50 km i længde og et indre terræn bestående af lava stenmurer, et par vulkanske toppe og spredt Dammusi. Disse huse, der blev bygget af lavasten med kuplede tag, fungerer også som et middel til opsamling af vand, takket være deres smarte design. Deres tykke stenmurer hjælper med at holde huset kølig om sommeren og giver isolering om vinteren.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Trapani og Mazara del Vallo.