Palermo Termini Imerese
Civitavecchia
Færger til Rom
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Palermo Termini Imerese til Civitavecchia færge

Palermo Termini Imerese Civitavecchia færgeruten forbinder Sicilien med Rom. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Palermo Termini Imerese Civitavecchia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Rom side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia?

Færgeoverfarten fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia tager ca. 12h 45m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Palermo Termini Imerese og Civitavecchia?

Der er 1 færgeoperatør for Palermo Termini Imerese til Civitavecchia, og dette er
 • Grandi Navi Veloci

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia?

Book færger fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Civitavecchia?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia med
 • Grandi Navi Veloci

Kan du tage din bil med på færgen fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia med
 • Grandi Navi Veloci

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Grandi Navi Veloci

Hvad er afstanden fra Palermo Termini Imerese til Civitavecchia?

Afstanden mellem Palermo Termini Imerese og Civitavecchia er ca. 267 sømil.

Palermo Termini Imerese Civitavecchia færge anmeldelser

 • "Genova til Barcelona "

  Vi tog færgen efter vores køretur rundt i Italien, vi bookede online og havde ikke det stykke papir, som skulle bruges for at komme ind i havnen. Man skal gå ud og finde billetkontoret, som er på den øverste etage af et shopping center, som ikke er ret godt skiltet. Når man er der, skal man parkere med biler, som skal med andre færger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det er tid til pålæsning, har man en lille mand med en stor fløjte, som løber rundt og skriger af alle, det er ret morsomt. Kabinen var ok, ren og brusebadet var godt. Selvbetjeningsrestauranten er kun åben i lidt tid, og jeg har aldrig set så lang en kø for mad, så vi gik ind i hovedrestauranten, hvor maden var god, men dyr. Og sidste; på hjemmesiden sagde de, at færgen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. Jeg ved ikke, hvordan de kunne få det så forkert!!

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinkelse"

  Skibet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen indsats fra personalet for at vende skibet hurtigt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi næsten tre timer forsinket. Så jeg nåede ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang få en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter tæller tilsyneladende ikke! Til sammenligning var Tirrenia færgen til tiden.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Uforventet god oplevelse"

  En meget god tur, ødelagt af beskidt sengetøj på min seng. Meget behagelig kabine ud. Behagelig kabine, med med beskidt sengetøj tilbage. Restauranten på det øverste dæk er meget skuffende, maden er gennemsnitlig og dyr. Personalet er usamarbejdsvillige. Tjenesten fattig. Ikke hvad man ville forvente af italienske tjenere. Masser af gode sæder i hovedområdet. Vidunderlig kaffe.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolig overfart"

  Vi havde en fremragende overfart til Palermo. Skibet var meget komfortabel, kabinen ren og rummelig med god udsigt over havet. Faciliteter om bord var gode, men min kone syntes, at butikken var lidt tom. Personalet var meget høflige. Min eneste kritik var den tid på- og aflæsning tog. Det var uden tvivl på grund af skibets opstilling, som ikke kun er for passagerer, men også containere. 2½ timers ventetid var lidt for lang tid.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Palermo Termini Imerese Guide

Byen Termini Imerese ligger i provinsen Palermo, på den nordlige kyst af Sicilien i det sydlige Italien. Termini Imerese, som ligger omkring 40 km øst for byen Palermo, har været beboet siden forhistorisk tid. I de seneste årtier er mange artefakter blevet udgravet, som daterer tilbage til byens oprindelse.

Bortset fra en bakketop fæstning og et par fragmenter af romersk arkitektur, er der kun lidt tilbage af byens historiske fortid. Der er ikke meget for besøgende at se i byen, selv om museet indeholder et par fund fra den arabiske periode. Byen er også tæt på Himeras arkæologiske sted.

Fra byens lille havn er der færgeforbindelser til Civitavecchia på det italienske fastland.


Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.


Palermo Termini Imerese til Civitavecchia Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Grandi Navi Veloci 02:00 14:45 12 timer 45 minutter Lør

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking