Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rio Marina - Pianosa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Elba til Pianosa Ø side

Rio Marina - Pianosa færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 1 hour 50 min
    • Get price

Rio Marina til Pianosa færge

Rio Marina Pianosa færgeruten forbinder Elba med Pianosa Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rio Marina Pianosa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rio Marina Guide

Byen Rio Marina ligger på den italienske ø Elba, i provinsen Livorno i Toscana regionen. Området var først beboet i det 15. århundrede, selv om byen ikke rigtig begyndte at vokse indtil det 18. århundrede, efter et fald af pirat aktivitet i området. Selve byen ligger på en lille fjord på den østlige side af Elba, og er omgivet af bakker. I dag er byen en populær turistdestination. Kirken San Rocco er en populær attraktion i byen, og ligeledes er tårnet i havnen, som blev bestilt af Giacomo V Appiano i 1534.

Der er en færgeforbindelse fra havnen til Pianosa og Piombino.


Pianosa Guide

Den italienske ø Pianosa er den femte største ø i det toscanske øhav og har en kyststrækning på 18 kilometer. Øen ligger omkring 13 km sydvest for øen Elba, som blev gjort berømt af Napoleon. Øens navn stammer fra dens geografi, da det henviser til dens flade sletter, som kun er 29 meter over havets overflade på det højeste punkt.

Øen er del af Parco Nazionale dell'Arcipelago Toscana ( National Park i det toscanske øhav), og som følge heraf, er den beskyttet mod indblanding udenfra. Fordi øens dyreliv er så vigtigt, skal man have en special tilladelse for at kunne besøge den, som er udstedt af nationalparken.