Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Castellammare di Stabia - Capri er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Castellammare di Stabia til Capri færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Castellammare di Stabia - Capri færgeselskaber

  • 8 Sailings Weekly 37 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 40 min
  • Get price

Castellammare di Stabia til Capri færge

Castellammare di Stabia Capri færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV sejler op til 8 gange Uge, NLG 14 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 36 overfarter Uge på Castellammare di Stabia Capri overfarten mellem Italien og Napoli-bugten og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napoli-bugten i provinsen Napoli i Campania regionen i det sydlige Italien. Byen ligger omkring 30 km mod sydøst for Napoli ved siden af den antikke romserke by Stabiae, der blev ødelagt af Vesuvio vulkanudbruddet i år 79. En arkæologisk udgravning af de romerske villaer, som blev bevaret af vulkanudbruddet, finder i øjeblikket sted. Der er mange ting at se og lave i regionen, inklusiv at se den vidunderlige arkitektur, de mange kirker og de vidunderlige kunstværker af den gamle bymidte. Alt dette, og de gamle arkæologiske fund af Stabia, gør dette til det perfekte sted for en afslappende ferie, især for rejsende, der ønsker en behagelig blanding af kultur og fantastiske strande.

Havnen bruges til handel, turisme og fiskerskibe. Der er også skibsværfter, og det er den tredjestørste havn i Campania efter Napoli og Salerno. Herfra er der færgeforbindelser til Capri og Sorrento.


Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i Napoli-bugten, syd for byen Napoli og tæt på spidsen af Amalfi halvø, i Campania regionen i det sydlige Italien. Øen er en populær destination i sin egen ret, men er også populær for korte ophold for dem, som besøger Napoli eller Amalfi-kysten. Øen, som er dannet af kalksten, er meget malerisk og har længe været en favorit med romerske kejsere, kunstnere, forfattere og de rige og berømte. I dag er Capri stadig en af de mest populære destinationer i Middelhavet. Populære attraktioner på øen inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalksten klipperne kaldet hav stakke, byen Anacapri i den blå grotte og ruinerne af kejserlige romerske villaer.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra øen til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Der er også mindre regelmæssige færgeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øen Ischia.