COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bastia - Livorno er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bastia til Livorno færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Italien side

Bastia - Livorno færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 11 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Bastia Livorno færge anmeldelser

 • "Kunne være bedre"

  Jeg rejste mellem Livorno og Bastia, retur med Corsica Ferries. Vi var betydeligt forsinket i begge retninger. Lastningen af køretøjer er dårligt arrangeret og er ikke velkontrolleret. Jeg ville bruge konkurranten næsten gang for at se, om de er bedre organiseret.

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart livorno -bastia og retur"

  Meget besværlig at finde ind og at overskue proceduren ved afgang i livorno. Fin skib og sejlads. Kunne godt ha brugt lidt større butik.

  'Mega Smeralda' travelled on Mega Smeralda

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Min mand og jeg havde en god færgetur fra Korsika til Livorno. Det er en meget nem måde at rejse på.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god rejse. Meget fornøjelig.

  'Moby Vincent' travelled on Moby Vincent

  Læs mere Læs mindre

Bastia til Livorno færge

Bastia Livorno færgeruten forbinder Korsika med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Corsica Ferries servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 30 minutter.

Der er 18 overfarter Uge på Bastia Livorno ruten mellem Korsika og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).


Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig adgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

En fæstning overser byens havn, og Livorno var engang omringet af mure, der blev bygget for at beskytte byen fra plyndringer. Mange af disse gamle mure står stadig ubeskadiget, og de er populære attraktioner blandt de besøgende.

Livorno havn har kørestolsadgange og gode passagerfaciliteter, som inkluderer bars, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.