Bastia til Livorno færge

Bastia Livorno færgeruten forbinder Korsika med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Ferries sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 5 minutter mens Moby Lines servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 30 m.

Der er 28 overfarter Uge på Bastia Livorno ruten mellem Korsika og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bastia - Livorno færgeselskaber

 • Corsica Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 5 m
  • Få pris
 • Moby Lines
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Bastia Livorno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bastia Livorno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bastia Livorno færge anmeldelser

 • "Overfart livorno -bastia og retur"

  Meget besværlig at finde ind og at overskue proceduren ved afgang i livorno. Fin skib og sejlads. Kunne godt ha brugt lidt større butik.

  'Rita' rejste på Bastia Livorno ruten med Corsica Ferries på Mega Smeralda

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god rejse. Meget fornøjelig.

  'Jill' rejste på Bastia Livorno ruten med Moby Lines på Moby Vincent

  Læs mere Læs mindre
 • "Kunne være bedre"

  Jeg rejste mellem Livorno og Bastia, retur med Corsica Ferries. Vi var betydeligt forsinket i begge retninger. Lastningen af køretøjer er dårligt arrangeret og er ikke velkontrolleret. Jeg ville bruge konkurranten næsten gang for at se, om de er bedre organiseret.

  'Christine' rejste på Bastia Livorno ruten med Corsica Ferries på Mega Express Two

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Min mand og jeg havde en god færgetur fra Korsika til Livorno. Det er en meget nem måde at rejse på.

  'Anonym' rejste på Bastia Livorno ruten med Corsica Ferries på Corsica Marina

  Læs mere Læs mindre

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig adgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

En fæstning overser byens havn, og Livorno var engang omringet af mure, der blev bygget for at beskytte byen fra plyndringer. Mange af disse gamle mure står stadig ubeskadiget, og de er populære attraktioner blandt de besøgende.

Livorno havn har kørestolsadgange og gode passagerfaciliteter, som inkluderer bars, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.