COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ischia - Procida er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ischia - Procida færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 15 min
  • Get price

Ischia til Procida færge

Ischia Procida færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Medmar sejler op til 13 gange Uge, Caremar 6 gange dag, Caremar (Hydrofoil) 5 gange dag & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 14 overfarter dag på Ischia Procida overfarten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ischia Guide

Den italienske ø Ischia ligger i det Tyrrhenske Hav, i den nordlige ende af Napolibugten, omkring 30 km væk. Ischia er den største af Phlegrean øerne, og dens terræn er præget af bjerge, som næsten dækker hele øen, med det højeste punkt på 788 m.

Øens termiske kurbade er en stor attraktion, og tiltrækker mange besøgende fra både Europa og Asien. De varme kilder og det vulkanske mudder skyldes vulkansk aktivitet på øen. Men der er mere til Ischia end de termiske kurbade. Castello Aragonese er nok en af de mest populære attraktioner på øen.

Der er færgeforbindelser mellem Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.


Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.