COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bar - Bari er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Montenegro til Italien side

Bar - Bari færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price

Bar til Bari færge

Bar Bari færgeruten forbinder Montenegro med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Bar Bari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bar Guide

Bar er en stor havneby, som er beliggende i det sydlige Montenegro. Attraktioner i byen inkluderer Bar Triconch kirke, fra det 6. århundrede, som er en af de ældste monumenter i området og den ældste religiøse bygning i landet. Byen er et turistmål og en stor havn. Bar er en moderne by, som er blevet næsten helt genopbygget efter anden verdenskrig, og byen er præget af moderne bygninger og brede boulevarder.

Montenegro er beliggende ved Adriaterhavet og afgrænser mod Kroatien i vest, Bosnien-Hercegovina i nordvest, Serbien i nordøst, Kosovo i øst og Albanien i sydøst.

Der er færgeforbindelser fra Bar til Bari i Italien.


Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.