Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Procida - Ischia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Procida - Ischia færgeselskaber

  • 9 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 20 min
  • Get price

Procida til Ischia færge

Procida Ischia færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Caremar sejler op til 9 gange dag, Caremar (Hydrofoil) 5 gange dag, Alicost 7 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 16 overfarter dag på Procida Ischia overfarten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.


Ischia Guide

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse, beliggende i den Napoletanske bugt, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille ø har en 40 km kystlinje, så her er masser af muligheder for at dase på en solrig strand. Saint Angelo har et trafik frit bymiljø, og besøgende vil finde en elegant by fyldt med butikker, der sælger lokal keramik og andre lokale produkter.
Der er færgeforbindelser fra Ischia til Napoli, Pozzuoli og Procida.