Procida til Ischia færge

Procida Ischia færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Caremar sejler op til 9 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Caremar (Hydrofoil) servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 15 m.

Der er 15 overfarter dag på Procida Ischia ruten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Procida - Ischia færgeselskaber

  • Caremar
    • 9 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Caremar (Hydrofoil)
    • 6 Afgange Dagligt 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Procida Ischia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Procida Ischia ruten er for en bil og 1 passager.

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.

Ischia Guide

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse, beliggende i den Napoletanske bugt, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille ø har en 40 km kystlinje, så her er masser af muligheder for at dase på en solrig strand. Saint Angelo har et trafik frit bymiljø, og besøgende vil finde en elegant by fyldt med butikker, der sælger lokal keramik og andre lokale produkter.
Der er færgeforbindelser fra Ischia til Napoli, Pozzuoli og Procida.