Sicily

Sammenlign færger fra Sicilien til De Ægadiske Øer

Der er flere færgeoverfarter fra Sicilien til De Ægadiske Øer. Færger forbinder pt. 2 havne i Sicilien med 3 Havne i De Ægadiske Øer.

Der er 53 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tager omkring 0 time 25 minut (Levanzo).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Sicilien og De Ægadiske Øer. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Sicilien De Ægadiske Øer kort

Tryk her for kort

Om Sicilien:

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om De Ægadiske Øer:

De Ægadiske Øer er en gruppe af tre hovedøer og to mindre øer i Middelhavet, og ligger syv kilometer ud for den vestlige kyst af Sicilien, Italien.

Øgruppen har et smukt landskab, varme vintre og solrige somre. I modsætning til de nærliggende Æoliske Øer, har de Ægadiske Øer en lille befolkning og er langt mindre overfyldt, hvilket gør dem til en et ægte paradis for strand elskere, der søger uspoleret natur.

Hovedøen, Favignana, ligger syd af gruppen og er den travleste og største af øerne. Herfra er der flere færgeforbindelser til fastlandet end fra de andre øer.

Levanzo ligger nordøst af gruppen og har færre faciliteter, mens fjerntliggende Marettimo ligger mod vest og dermed er den ø, der ligger længest væk fra fastlandet. De to mindre øer Formica og Maraone er klemt ind mellem Levanzo og Sicilien.

Man kan rejse til de Ægadiske Øer med færge fra Sicilien og det italienske fastland.