Capraia til Livorno færge

Capraia Livorno færgeruten forbinder Capraia Ø med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Capraia Livorno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Capraia - Livorno færgeselskaber

  • Toremar
    • 9 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Capraia Livorno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Capraia Livorno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Capraia Guide

Det toscanske øhav består af syv øer og en af dem er Capraia, som er den mest nordvestlige af øerne. Det er den tredje største ø efter Elba og Giglio, og ligger omkring 60 km fra byen Livorno, 32 km nordvest af øen Elba og 30 km fra Korsika. Øen er af vulkansk oprindelse og har et areal på omkring 19 km2 og er 466 meter over havets overflade. Porto di Capraia er øens lille havn og er forbundet til landsbyen ad øens eneste asfalteret vej. Besøgende kan nyde Fortress of St George, som dominerer landsbyen, og kirken i Asunta, kirken St. Nicola og Church of St. Stefano alla Piana. Øen er også kendt for sin vinproduktion.

Der er færgeforbindelser fra Capraia til Livorno.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig indgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

Livorno havn har gode passagerfaciliteter, som inkluderer barer, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.