COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trapani - Marettimo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til De Ægadiske Øer side

Trapani - Marettimo færgeselskaber

    • 7 Sailings Daily 1 hour 10 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 2 hr 55 min
    • Get price

Trapani til Marettimo færge

Trapani Marettimo færgeruten forbinder Sicilien med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 55 minutter.

Der er 56 overfarter Uge på Trapani Marettimo ruten mellem Sicilien og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.


Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den mest afsidesliggende af de tre Ægadiske Øer, som ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen, der er en stenet højderyg, der rager ud i havet, ligger inden for et marine naturreservat og er en populær destination for dykkere og vandrere. Øen har kun en by, som også kaldes Marettimo, og dette er en fiskerby.

Marettimo havn ligger omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana og en time fra Trapani.