Tunis til Palermo færge

Tunis Palermo færgeruten forbinder Tunesien med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 14 timer 30 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 12 t 30 m.

Der er 3 overfarter Uge på Tunis Palermo ruten mellem Tunesien og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tunis - Palermo færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afgang Ugentlig 14 t 30 m
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 12 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tunis Palermo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tunis Palermo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.