COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tunis - Palermo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tunesien til Sicilien side

Tunis - Palermo færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 12 hr
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 14 hr 16 min
  • Get price

Tunis Palermo færge anmeldelser

 • "Tur"

  Perfekt tur

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Tunis til Palermo færge

Tunis Palermo færgeruten forbinder Tunesien med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 12 timer mens Grandi Navi Veloci servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 timer 16 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Tunis Palermo ruten mellem Tunesien og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.


Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.