Linosa til Lampedusa færge

Linosa Lampedusa færgeruten forbinder De Pelagiske øer med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 16 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 22 overfarter Uge på Linosa Lampedusa ruten mellem De Pelagiske øer og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Linosa - Lampedusa færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 16 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Linosa Lampedusa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Linosa Lampedusa ruten er for en bil og 1 passager.

Linosa Guide

Den italienske ø Linosa er en af de Pelagiske Øer, der ligger i Middelhavet. Den lille ø er omkring 5,5 km2, og dannet af en række kratere, hvoraf den vigtigste er Monte Vulcano, som ligger 195 meter over havets overflade. Øen ligger omkring 120 kilometer vest for Gozo på Malta, 120 kilometer sydøst for Pantelleria, 163 kilometer syd for Sicilien og 165 kilometer øst for Cape Mahida i Tunesien. Det nærmeste land til Linosa er øen Lampedusa, som er 43 km mod syd.

Øens havn og by, på den sydlige del, er præget af både afrikansk og italiensk arkitetur, med små flade huse, der er malet i lyse og pastel farver. Øen er populær blandt dykkere og har forskellige dykkesteder, hvor havbunden hurtigt falder til store dybder på omkring 300 meter.

Man kan kun komme til Linosa med båd. Der er færgeforbindelser fra enten Porto Empedocle i det sydlige Sicilien eller fra Lampedusa.

Lampedusa Guide

Lampedusa er en italienske ø, der ligger i Middelhavet, omkring 177 km fra den sicilianske kyst og 113 km fra Tunesiens kyst. Lampedusa er den sidste italienske jord før den afrikanske kyst. Øen er en populær destination for dykkere og for dem, der ønsker at nyde det dejlige middelhavsklima.
Øens terræn er temmelig utilgængeligt i nord og vest, men der er dejlige sandstrande på øens østlige og sydlige kyster.
Der er en færgeforbindelse fra øens havn til Porto Empedocle.