Messina til Panarea færge

Messina Panarea færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Messina Panarea færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Messina - Panarea færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 13 Afgange Ugentlig 2 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Messina Panarea Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Messina Guide

Den italienske by Messina er hovedstaden i provinsen af samme navn, og den tredje største by på Sicilien. Den ligger på Messinastrædet, overfor Villa San Giovanni på det italienske fastland, i den nordøstlige del af Sicilien.

Byens havn tilbyder passagerfærger på tværs af Messinastrædet til havnene i Villa San Giovanni og Reggio Calabria i Calabrien. Der er også en færgeservice til Salerno, som ligger syd af byen Napoli.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk ø, der ligger ud for den nordøstlige kyst af øen Sicilien, og er den anden mindste af de Æoliske øer, der er en gruppe af vulkanske øer. Øen er populær blandt turister, der nyder strandene og den dejlige natur, og for en lille ø, er den overraskende veludstyret. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenester og faciliteter ligger. Der er også en lille havn for lystbåde, skibe og fiskefartøjer.

Blandt øens strande er Cala Junco, på den sydlige del, som er tilgængelig både fra vand og land langs en sti, der fører til stranden. På vej til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strande på øen, som er tilgængelig på land.

Der er færgeforbindelser til Napoli og Milazzo.