Capraia Ø

Sådan bookes færger fra Capraia Ø til Italien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Capraia Ø og Italien leveret af 1 færgeselskab – Toremar. Capraia til Livorno færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 2 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Capraia Ø Italien overfarten mellem Capraia og Livorno.

Capraia Ø Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Capraia Ø til Italien

Om Capraia Ø:

Capraia er den mest nordvestlige af de syv toscanske øhavs øer, og dannet efter et vulkanudbrud for næsten 10 millioner år siden.

Takket være dens beskyttede nationalpark status, kan Capraia prale af et utrolig rigt dyreliv og store områder af uspoleret, kuperet terræn. Det er også en populær vandre destination og en af de bedste ruter, tager en gennem de ødelagte bygninger, der blev anvendt som en straffekoloni fra slutningen af 1800 tallet frem til 1986, med fantastiske udsigter over kysten undervejs.

Kystlinjen har flere idylliske klippefyldte bugter med krystalklart vand, og hovedhavnen ligger før et ruinerende slot fra det 16. århundrede, som blev bygget af Republikken Genova, så der er masser af spændende historiske steder og maleriske baggrunde, hvor end man går.

Capraia ligger lidt over 50 km fra den toscanske kyst, og har hyppige afgange fra landsbyen Porto til Livorno på fastlandet, en by som er kendt for fremragende fisk og skaldyr og renæssance forter.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.