Sammenlign færger fra Capraia Ø til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Capraia Ø

Capraia er den mest nordvestlige af de syv toscanske øhavs øer, og dannet efter et vulkanudbrud for næsten 10 millioner år siden.

Takket være dens beskyttede nationalpark status, kan Capraia prale af et utrolig rigt dyreliv og store områder af uspoleret, kuperet terræn. Det er også en populær vandre destination og en af de bedste ruter, tager en gennem de ødelagte bygninger, der blev anvendt som en straffekoloni fra slutningen af 1800 tallet frem til 1986, med fantastiske udsigter over kysten undervejs.

Kystlinjen har flere idylliske klippefyldte bugter med krystalklart vand, og hovedhavnen ligger før et ruinerende slot fra det 16. århundrede, som blev bygget af Republikken Genova, så der er masser af spændende historiske steder og maleriske baggrunde, hvor end man går.

Capraia ligger lidt over 50 km fra den toscanske kyst, og har hyppige afgange fra landsbyen Porto til Livorno på fastlandet, en by som er kendt for fremragende fisk og skaldyr og renæssance forter.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Capraia Ø til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking