Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2676 ruter og 569 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Montenegro

Montenegro ligger i Balkan halvø i det sydøstlige Europa, og har en kort, malerisk kystlinje, hvor dramatiske bjerge møder Adriaterhavet.

Det mest bemærkelsesværdige træk er nok Mt Lovcen, kaldt ’The Black Mountain’, på grund af af sine mærke teint. Det er en national park i sydvest, som landet er navngivet efter, med ’Monte’ som bjerg og ’negro’ som ’sort’ på italiensk.

Parken byder på fantastisk cykling og vandring langs de snoede bjergstier, med et stor skovområde og dyreliv. Den er hjemsted for over 85 arter af sommerfugle, forskellige krybdyr, brune bjørne og omkring 200 fuglearter. Faktisk har Montenegro de højeste niveauer af biodiversitet i Europa og over halvdelen af kontinentets fuglearter kan jævnligt ses der.

Cykling langs den 295 km lange kyst, er en fantastisk måde at nyde de charmernede byer og historiske landmærker på.

Nogle bemærkelsesværdige stop inkluderer Herceg Novi i Kotor-bugten, som er et populære spa- og helsecenter med helbredende hav mudder og mineral vand kilder i nærheden.

Det er også hjemstedet for Forte Mare, bygget i 1382, og et imponerende klokketårn fra det 19. århundrede.

Den gamle by, Kotor, tilbyder en enestående udsigt over bjergsiden. Om natten lyser den spektakulært op og glinser i vandet, hvilket giver de perfekte romantiske omgivelser.

Den gamle Citadel i Konoba Stari Grad er et andet fint eksempel på nationens unikke arkitektur.

Længere inde i landet, vil man finde en lille historisk by kaldet Stari Bar, som er beliggende på den skovklædte bjergside. Her er der kirkerester, en fæstning fra det 11. århundrede, grundlaget af St. George katedralen og en akvædukt fra det 17. århundrede.

Montenegro National Museum i Cetinje består af to gallerier og fire museer og er et besøg værd. Det givet et omfattende indblik ind i landets omtumlede fortid og de mange konflikter med det Osmanniske Rige.

Der er fire overfarter om irgen fra Bari i det sydlige Italien, som ankommer til Bar på den sydlige kyst, og tager omkring 10 timer. Hvis man rejser til det nordlige Montenegro, kan man sejle fra Bari til Dubrovnik, Kroatien, og passerer grænsen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Jadrolinija
  • Få pris

Montenegro anmeldelser

 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Vidunderlig oplevelse! Sov rigtig godt. Dejligt personale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari Dubrovnik færge"

  perfekt. ingen problemer, til tiden, nice staf

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse!"

  Vi så ikke frem til at rejse om natten mellem Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke kun venlige, men også dejlig vittige (specielt herrerne ved receptionen). De var meget hjælpsomme og imødekommende. Den eneste negative ting vi husker var, da vi var på udkig efter et sted at sidde om natten (vi havde ikke kabine), og befandt os i en gang, hvor de private kabiner var, kom et medlem af personalet og skældte os ud, fordi vi var der og tilbød ikke rigtig nogen hjælp, udover at aggressivt fortælle os, at vi ”hørte til” nedenunder uden overhovedet at kigge på vores billetter. Hendes dårlige kundeservice blev dog overskygget af herreren i receptionen, som nævnt tidligere. Tjenerne var også virkelig rare. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale at booke en kabine.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Montenegro