Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Montenegro

Montenegro ligger i Balkan halvø i det sydøstlige Europa, og har en kort, malerisk kystlinje, hvor dramatiske bjerge møder Adriaterhavet.

Det mest bemærkelsesværdige træk er nok Mt Lovcen, kaldt ’The Black Mountain’, på grund af af sine mærke teint. Det er en national park i sydvest, som landet er navngivet efter, med ’Monte’ som bjerg og ’negro’ som ’sort’ på italiensk.

Parken byder på fantastisk cykling og vandring langs de snoede bjergstier, med et stor skovområde og dyreliv. Den er hjemsted for over 85 arter af sommerfugle, forskellige krybdyr, brune bjørne og omkring 200 fuglearter. Faktisk har Montenegro de højeste niveauer af biodiversitet i Europa og over halvdelen af kontinentets fuglearter kan jævnligt ses der.

Cykling langs den 295 km lange kyst, er en fantastisk måde at nyde de charmernede byer og historiske landmærker på.

Nogle bemærkelsesværdige stop inkluderer Herceg Novi i Kotor-bugten, som er et populære spa- og helsecenter med helbredende hav mudder og mineral vand kilder i nærheden.

Det er også hjemstedet for Forte Mare, bygget i 1382, og et imponerende klokketårn fra det 19. århundrede.

Den gamle by, Kotor, tilbyder en enestående udsigt over bjergsiden. Om natten lyser den spektakulært op og glinser i vandet, hvilket giver de perfekte romantiske omgivelser.

Den gamle Citadel i Konoba Stari Grad er et andet fint eksempel på nationens unikke arkitektur.

Længere inde i landet, vil man finde en lille historisk by kaldet Stari Bar, som er beliggende på den skovklædte bjergside. Her er der kirkerester, en fæstning fra det 11. århundrede, grundlaget af St. George katedralen og en akvædukt fra det 17. århundrede.

Montenegro National Museum i Cetinje består af to gallerier og fire museer og er et besøg værd. Det givet et omfattende indblik ind i landets omtumlede fortid og de mange konflikter med det Osmanniske Rige.

Der er fire overfarter om irgen fra Bari i det sydlige Italien, som ankommer til Bar på den sydlige kyst, og tager omkring 10 timer. Hvis man rejser til det nordlige Montenegro, kan man sejle fra Bari til Dubrovnik, Kroatien, og passerer grænsen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Jadrolinija
  • Få pris

Montenegro anmeldelser

 • "Behagelig overfart"

  Vi blev hjulpet om bord af et medlem af personalet, hvilket var stort. Madudvalget i bar og buffet restaurant var ikke stort, men vi spiste et dejligt måltid i restauranten. Jeg var glad for, at vi havde reserveret en kabine med air con, så vi undgik massen af mennesker, som slog lejr på tilgængelige gulve og sæde pladser! Jeg ville kun rejse i en kabine! Personalet var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Split til Ancona"

  Fremragende oplevelse. Havde et problem med min køjeplads (min felj) tl at starte med, men det blev hurtigt løst og til min tilfredshed. Vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Vidunderlig oplevelse! Sov rigtig godt. Dejligt personale.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Montenegro