COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Montenegro

Montenegro ligger i Balkan halvø i det sydøstlige Europa, og har en kort, malerisk kystlinje, hvor dramatiske bjerge møder Adriaterhavet.

Det mest bemærkelsesværdige træk er nok Mt Lovcen, kaldt ’The Black Mountain’, på grund af af sine mærke teint. Det er en national park i sydvest, som landet er navngivet efter, med ’Monte’ som bjerg og ’negro’ som ’sort’ på italiensk.

Parken byder på fantastisk cykling og vandring langs de snoede bjergstier, med et stor skovområde og dyreliv. Den er hjemsted for over 85 arter af sommerfugle, forskellige krybdyr, brune bjørne og omkring 200 fuglearter. Faktisk har Montenegro de højeste niveauer af biodiversitet i Europa og over halvdelen af kontinentets fuglearter kan jævnligt ses der.

Cykling langs den 295 km lange kyst, er en fantastisk måde at nyde de charmernede byer og historiske landmærker på.

Nogle bemærkelsesværdige stop inkluderer Herceg Novi i Kotor-bugten, som er et populære spa- og helsecenter med helbredende hav mudder og mineral vand kilder i nærheden.

Det er også hjemstedet for Forte Mare, bygget i 1382, og et imponerende klokketårn fra det 19. århundrede.

Den gamle by, Kotor, tilbyder en enestående udsigt over bjergsiden. Om natten lyser den spektakulært op og glinser i vandet, hvilket giver de perfekte romantiske omgivelser.

Den gamle Citadel i Konoba Stari Grad er et andet fint eksempel på nationens unikke arkitektur.

Længere inde i landet, vil man finde en lille historisk by kaldet Stari Bar, som er beliggende på den skovklædte bjergside. Her er der kirkerester, en fæstning fra det 11. århundrede, grundlaget af St. George katedralen og en akvædukt fra det 17. århundrede.

Montenegro National Museum i Cetinje består af to gallerier og fire museer og er et besøg værd. Det givet et omfattende indblik ind i landets omtumlede fortid og de mange konflikter med det Osmanniske Rige.

Der er fire overfarter om irgen fra Bari i det sydlige Italien, som ankommer til Bar på den sydlige kyst, og tager omkring 10 timer. Hvis man rejser til det nordlige Montenegro, kan man sejle fra Bari til Dubrovnik, Kroatien, og passerer grænsen.

Populære Færgeselskaber

  • 2 Afgange Ugentlig 10 t
  • Få pris

Montenegro anmeldelser

 • "Bari til Dubrovnik"

  Perfecto, Vi var meget imponeret over professionalismen af besætningen, renligheden af rum, og vedligeholdelsen af skibet. Vi ville bruge igen uden at tøve.

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Vi nød en god middag i restauranten og personalet var super venlige! Vi fik også en dejlig drink mens vi nød den fantastiske udsigt – efterfulgt af den bedste søvn! Overraskende nok var køjesengene rigtig behagelige.

  Læs mere Læs mindre
 • "Vurdering"

  Vi syntes, at det var en fin tur over til Zadar. Lidt enkel frokost, men ellers var det en udmærket overfart.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari-Dubrovnik Jadrolinja"

  Havde en meget positiv oplevelse med Jadrolinja. Vi fandt et behageligt sted i salonen, hvor vi kunne sove i et par timer. Første var der meget travlt, men efter et par timer, havde næsten alle passagerne fundet et sted at sove. Den eneste negative ting var, at butikken var lukket.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Montenegro