COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Positano - Sorrento er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Positano - Sorrento færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 5 min
  • Get price
  • 16 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 40 min
  • Get price

Positano til Sorrento færge

Positano Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Seremar sejler op til 7 gange Uge, NLG 16 gange Uge, Positano Jet 7 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 44 overfarter Uge på Positano Sorrento overfarten mellem Italien og Italien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Positano Guide

Den italienske landsby Positano ligger på Amalfikysten i Campania regionen. Landsbyen begyndte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hoteller og butikker langs de snoede trapper, der forbinder byen og klipperne over. Bygninger er stablet oven på hinanden, på stejle skråninger. På landsbyens åbne områder dyrkes der grøntsager og frugt, som trives i dens frugtbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusede strande, hvilket er sjældent i et område præget af stejle klipper. Dele af strandene er gratis, men nogle dele er blevet afspærret, hvor besøgende skal betale for at bruge en solseng. Desværre er der ikke mange billige muligheder i Positano, selv om restauranterne tilbyder et stort udvalg af muligheder.

Der er færgeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.


Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.