Termoli
San Domino
Færger til Tremiti Øerne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Termoli til San Domino færge

Termoli San Domino færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Navi Tremiti servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 26 overfarter Uge på Termoli San Domino ruten mellem Italien og Tremiti Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tremiti Øerne side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Termoli til San Domino?

Færgeoverfarten fra Termoli til San Domino tager ca. 1h 10m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Termoli og San Domino?

Der er 2 populære færgeoperatører for Termoli til San Domino. Disse er
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Termoli til San Domino?

Book færger fra Termoli til San Domino via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Termoli til San Domino?

Afstanden mellem Termoli og San Domino er ca. 30 sømil.

Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Byen var oprindeligt kendt som en fiskerihavn, men er i de seneste år blevet en populær feriedestination for italinere. Den gamle bydel har mange eksempler på restaurerede pastelfarvede huse. En populær attraktion er katedralen fra det 12. og 13. århundrede, som er beliggende på det centrale torv.

Byens strande er populære blandt turister. Indenfor 25 km af Termoli ligger byerne Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo, der alle bevarer en livsstil, som er ved at forsvinde i andre, mere udviklet, dele af Italien.

Termoli har færgeforbindelser året rundt til Isole Tremiti.


San Domino Guide

Den italienske ø San Nicholas ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Nicholas er, hvor størstedelen af befolkningen bor.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking