Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Termoli - San Domino (Tremiti) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tremiti Øerne side

Termoli - San Domino (Tremiti) færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price

Termoli til San Domino færge

Termoli San Domino færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Gruppo Armatori Garganici servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 26 overfarter Uge på Termoli San Domino ruten mellem Italien og Tremiti Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Byen var oprindeligt kendt som en fiskerihavn, men er i de seneste år blevet en populær feriedestination for italinere. Den gamle bydel har mange eksempler på restaurerede pastelfarvede huse. En populær attraktion er katedralen fra det 12. og 13. århundrede, som er beliggende på det centrale torv.

Byens strande er populære blandt turister. Indenfor 25 km af Termoli ligger byerne Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo, der alle bevarer en livsstil, som er ved at forsvinde i andre, mere udviklet, dele af Italien.

Termoli har færgeforbindelser året rundt til Isole Tremiti.


San Domino Guide

Den italienske ø San Nicholas ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Nicholas er, hvor størstedelen af befolkningen bor.