Termoli til San Domino færge

Termoli San Domino færgeruten forbinder Italien med Tremiti Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tirrenia sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 15 minutter mens NLG servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 50 m.

Der er 31 overfarter Uge på Termoli San Domino ruten mellem Italien og Tremiti Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Termoli - San Domino færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris
  • NLG
    • 3 Afgange Dagligt 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Termoli San Domino Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Termoli Guide

Den italienske by Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Byen var oprindeligt kendt som en fiskerihavn, men er i de seneste år blevet en populær feriedestination for italinere. Den gamle bydel har mange eksempler på restaurerede pastelfarvede huse. En populær attraktion er katedralen fra det 12. og 13. århundrede, som er beliggende på det centrale torv.

Byens strande er populære blandt turister. Indenfor 25 km af Termoli ligger byerne Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo, der alle bevarer en livsstil, som er ved at forsvinde i andre, mere udviklet, dele af Italien.

Termoli har færgeforbindelser året rundt til Isole Tremiti.

San Domino Guide

Den italienske ø San Nicholas ligger i Isole Tremiti øgruppen i Adriaterhavet. Der er fem øer i øgruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa, og kollektivt danner øerne en kommune i den italienske provins Foggia.

Øerne er en vigtig turistdestination på grund af deres krystalklare varme vand. San Nicholas er, hvor størstedelen af befolkningen bor.