COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Positano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sorrento - Positano færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 55 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price

Sorrento til Positano færge

Sorrento Positano færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Seremar sejler op til 7 gange Uge, NLG 3 gange dag, Positano Jet 14 gange Uge & Alilauro Gruson servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 49 overfarter Uge på Sorrento Positano overfarten mellem Italien og Italien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento ligger i Camania i Syditalien og har udsigt over Napolibugten. Der er mange fantastiske udsigter fra byen mod Napoli, Vesuv og øen Capri. Da byen er tæt på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vej, der følger kystens høje klipper over det Tyrrhenske Hav mellem Sorrento og Amalfi. Bortset fra de smukke byer og landsbyer langs vejen, er selve vejen en populær turistattraktion på grund af den spektakulære udsigt.

Selve byen har ikke mange attraktioner at byde på og bruges derfor hovedsageligt af turister som udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundrede, er værd at besøge. Der er også en lille have ved siden af, som har en fantastisk udsigt over Napolibugten. Syd for Corso Italia er et middeladerligt katedral, og mere af byens historie kan ses på Museo Correale, nær stationen.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.


Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.